Werkwijze

Samen aan de slag

Omdat ik altijd samen met jou je doelen en leefstijl in kaart breng, zal geen enkel traject hetzelfde zijn.

Wel bestaat het traject altijd uit de volgende drie stappen;

  • Het kennismakingsgesprek, waarin we jouw hulpvraag uiteenzetten en kijken of ik een goede match ben. Het is belangrijk dat jij je veilig en op je gemak voelt en of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. ┬áDit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • De intake / leefstijl- en voedingsanalyse. Hierin gaan we al jouw gegevens in kaart brengen, zodat we een traject op kunnen zetten dat aansluit bij jouw wensen. Aan de hand van de analyse stel jij je doel(en) op.
  • De coachingsessies. Hierin gaan we aan de slag met het traject dat we op basis van jouw doel(en) hebben opgezet. Daar werk je in kleine stapjes naartoe. Hoeveel sessies dit zijn is per persoon en vraag verschillend. Gemiddeld komen we 5-7 keer samen.

 

Een evenwichtig leven

Of je nou gezonder wilt leren eten, of ├╝berhaupt wilt begrijpen wat je eet, in beweging wilt komen en niet weet hoe, je sportprestaties naar een hoger niveau wilt tillen, niet weet hoe je kunt ontspannen of dat je opzoek bent naar een betere balans. Voor al deze vragen en alles wat ertussen zit kun je terecht bij Baas in Balans!

De sessies vinden plaats in de praktijk op het Vogelplein, de Weesperstraat, buiten tijdens een wandeling of voorzichtig joggend, tijdens een fietsrit, of als dat beter uitkomt online.

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Liever even bellen? Dat kan op +31 (0)6 419 179 88.

Kennismaking aanvragen