Over mij

Over mij

Ik ben Sarah en ik wil je helpen jouw balans te vinden!

Ook voor mij is dat bij tijd en wijle soms een zoektocht geweest.
Als vrouw, partner, moeder van 3 kinderen, zus, vriendin, kind van, werknemer en wat je zoal nog allemaal meer bent is het ook voor mij vaak zoeken geweest naar de juiste balans.

Ik ben graag lief en goed voor mijn dierbaren, kan helemaal opgaan in interesses, ben vaak in voor nieuwe dingen, wil graag fit zijn en me uitgerust voelen maar het ook af en toe een keer laat kunnen maken. Ik hou van koken en gezond eten, maar ook van kaasjes, uit eten gaan en taarten bakken met mijn kids.

Ik wil de dingen die ik doe, goed doen. Daar ben ik in het verleden wel eens te ver in gegaan. Na een tijd van zelfverdieping en het aanleren van gezonde leefstijlgewoonten kan ik zeggen dat ik nu de juiste balans gevonden heb. Doordat ik nu weet hoe dat voelt houdt het me scherp en maak ik bewustere keuzes.

Omdat ik weet hoe enorm waardevol het vinden van evenwicht is, en wat het de gemiddelde persoon op kan leveren, wil ik dit graag uitdragen naar buiten.

Iedereen verdient het om lekker in zijn vel te zitten!

Mijn achtergrond

Als gecertificeerd leefstijlcoach help ik je graag met het implementeren van gezonde gewoontes in je huidige leefstijl, op een haalbare en duurzame manier. Je bent immers op zoek naar een langetermijnoplossing, en gewoontes die je je leven lang vast kunt houden.

Ik heb de opleiding tot Leefstijlcoach en Gewichtsconsulent gevolgd bij de Academie voor Holistisch coachen.

Certificaten

  • Gecertificeerd Leefstijl Coach (Academie voor Holistisch Coachen)
  • Gecertificeerd Gewichtsconsulent (Academie voor Holistisch Coachen)

Daarnaast ben ik nog steeds bezig met het uitbreiden van mijn kennis, en volg ik de opleiding¬†Voeding en di√ętetiek.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Ik ben onderdeel van de BGN. De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) is de overkoepelende beroeps- en belangenorganisatie voor gewichtsconsulenten in Nederland. De BGN draagt bij aan gezondheid en vitaliteit in Nederland door het waarborgen van een vakkundige en persoonlijke dienstverlening.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Ik ben aangesloten bij de BGN (Broepsvereniging Gewichtconsultenten Nederland). Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering.

https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

De sessies vinden plaats in de praktijk in Amsterdam op het Vogelplein, de Weesperstraat, buiten tijdens een wandeling of voorzichtig joggend, tijdens een fietsrit, of als dat beter uitkomt online. Wil je in een andere stad afspreken? Neem dan even contact met mij op.

Wanneer je de afspraak af wilt zeggen kun je mij bereiken op +31 6 41917988

De trajecten die ik aanbied zijn er voor iedereen! Vraag je je af of ik je met jouw vraagstuk kan helpen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Liever even bellen? Dat kan op +31 (0)6 419 179 88.

Kennismaking aanvragen