Beweging

Beweging

Tegenwoordig leven veel van ons een sedentaire leefstijl. Je zit hele dagen op kantoor of werkt thuis urenlang achter je computer. Het menselijk lichaam is echter niet gemaakt om voor zulke lange periodes achter elkaar stil te zitten. Daarom is het belangrijk om in beweging te blijven.

Om voldoende te bewegen is het zaak om op zoek te gaan naar de sport die het best bij jou past. Waar de één het liefst alleen een heel stuk gaat hardlopen, wil de ander juist samen met iemand een lekker stuk gaan fietsen.

Als leefstijlcoach ga ik op basis van jouw wensen en doelen kijken welke vorm van activiteit het beste in je dagelijkse schema past. Zo zal sporten niet langer een opgave zijn, maar juist een leuk onderdeel van je dag waar je met veel plezier naar uitkijkt!

Samen zetten we de eerste stappen

Je staat er niet alleen voor! We gaan op zoek naar de meest geschikte sport voor jou. Als je wilt gaan hardlopen, racefietsen of wandelen zal ik hierin ook de eerste stappen samen met jou nemen.

Ik bied jou de tools die je nodig hebt om te presteren, en motiveer je waar nodig! We stellen gezamenlijk een schema op dat zowel haalbaar is als in je dagelijks schema past.

Ook hier kijken we naar duurzame oplossingen, die je ook na het traject in je dagelijks leven kunt opnemen en bovenal kunt blijven volhouden.

Naam(Vereist)

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Liever even bellen? Dat kan op +31 (0)6 419 179 88.

Kennismaking aanvragen

Voeding

  • Eet jij gezond, genoeg en regelmatig?
  • Samen gaan we op zoek naar mogelijke verbeteringen in je voedingspatroon
  • Bouw aan een gezonde relatie met je voeding
Lees verder

Beweging

  • Welke vorm van beweging past bij jou?
  • Krijg inzicht in je eigen sportgedrag. Waar voel jij je het fijnst bij?
  • Samen een gedetailleerd plan opstellen én uitvoeren. Je staat er niet alleen voor!
Lees verder

Ontspanning

  • Waar vind jij je rust in en waar zitten juist de knelpunten in je leven die je stress opleveren?
  • We gaan samen op zoek naar een gezonde verhouding tussen spanning en ontspanning
Lees verder