Voeding

Voeding

Voeding is een waanzinnig belangrijk onderdeel van hoe jij je in het dagelijks leven voelt. Het is echter niet makkelijk om hier altijd bewuste keuzes in te maken.

Als gecertificeerd gewichtsconsulent weet ik welke nutriënten het meest belangrijk zijn in een gebalanceerd dieet. We gaan dan ook samen je huidige voedingspatroon onder de loep nemen om te kijken waar we verbeteringen door kunnen voeren. Ook zullen we kijken of je een goede regelmaat hanteert.

Daarnaast kijken we hoe we dit als duurzame verandering in je leefstijl door kunnen voeren, waarbij je ten allen tijden gemotiveerd blijft om dit gezonde voedingspatroon aan te houden.

Even bellen

Voedingsdagboek

Door een week lang een voedingsdagboek bij te houden, kunnen we zien hoe jouw huidige dieet eruit ziet. Op basis hiervan zul je van mij tips en adviezen krijgen. Vervolgens zullen we samen kijken hoe we jouw voedingspatroon op een duurzame en haalbare manier kunnen verbeteren, zodat jij je gezonder, fitter en relaxter zal voelen.

Het zal je verbazen hoeveel invloed voeding op je dagelijkse stemming heeft!

Gezonde recepten - altijd binnen handbereik

Naast het bijhouden van je voedingsdagboek zullen we gebruik maken van een app waarin verschillende gezonde en vooral ook lekkere recepten te vinden zijn. Gezond eten is pas écht leuk als je er ook van kunt genieten!

Deze app biedt je dagmenu’s die precies afgestemd zijn op jouw wensen, doelen en behoeftes. Het is zelfs mogelijk om je dieetvoorkeuren aan te geven, dus ook veganistische, vegetarische of andere afwijkende diëten komen in de app aan bod. Een volledig gepersonaliseerd aanbod, altijd binnen handbereik!

Naam(Vereist)

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Liever even bellen? Dat kan op +31 (0)6 419 179 88.

Kennismaking aanvragen

De 3 pijlers

Voeding

  • Eet jij gezond, genoeg en regelmatig?
  • Samen gaan we op zoek naar mogelijke verbeteringen in je voedingspatroon
  • Bouw aan een gezonde relatie met je voeding
Lees verder

Beweging

  • Welke vorm van beweging past bij jou?
  • Krijg inzicht in je eigen sportgedrag. Waar voel jij je het fijnst bij?
  • Samen een gedetailleerd plan opstellen én uitvoeren. Je staat er niet alleen voor!
Lees verder

Ontspanning

  • Waar vind jij je rust in en waar zitten juist de knelpunten in je leven die je stress opleveren?
  • We gaan samen op zoek naar een gezonde verhouding tussen spanning en ontspanning
Lees verder